Roy ‘Total_Angler’ ter Avest wint Hollands Next Topvisser

6671
22 dec 2010

De eerste grote talentenjacht in de hengelsport, Hollands Next Topvisser, is gewonnen door Roy Ter Avest. De jury roemt hem om zijn ‘enthousiasme, veelzijdigheid en grote bereidheid om andere sportvissers verder op weg te helpen in hun zoektocht naar de volgende grote vangst.’

“Lees de vele bijdragen van Roy, op Topvisser.nl beter bekend onder de naam Total_Angler, en je ziet dat deze man uit Hengevelde pure passie voor onze sport heeft. Als je dit dan op een originele en pro-actieve manier weet uit te dragen zoals Roy dat de afgelopen maanden in ruim 20 bijdragen heeft gedaan, dan ben je in onze oge een echte Topvisser. Hij geeft de slogan ‘Verenigde Vangkracht’ op geheel eigen wijze gestalte en wij hebben als jury unaniem besloten dat met de titel Hollands Next Topvisser te belonen”, zo staat in het juryrapport te lezen.

Dubbel feest

“Dit is me het weekje wel, ik kan het maar amper geloven wat me allemaal overkomt!”, juicht de 35-jarige Ter Avest. Vorige week werd hij namelijk vader van zijn eerste kindje Gijs, dat hij prompt als jongste Topvisser op de site aanmeldde. “Dat was eigenlijk al het mooiste wat mijn vrouw en ik ons konden wensen, en nu heb ik ook nog eens Hollands Next Topvisser gewonnen. Dit is echt het grootste compliment dat je als sportvisser kunt krijgen!”


Hollands Next Topvisser Roy Ter Avest met zijn vrouw Leonie en zoon Gijs. (foto: Roy ter Avest/Topvisser.nl)

Multi-talent

Een wandeling door de vele artikelen die de kersverse winnaar op zijn profiel heeft staan, maken duidelijk dat hij een rasecht multi-talent is. Was zijn eerste bijdrage nog een kort en bondig vliegvisverhaal, al snel kwamen er uitgebreidere verhalen uit zijn vingers. Deze gingen onder meer over verticaalvissen, supersessies op karper, steuren in Canada, vissen vanuit de bellyboat, backtrollen met pluggen, doodazen op snoekbaars, meervallen in Spanje en snoeken in Denemarken. Daarvoor kreeg hij keer op keer veel punten en reacties van mede-Topvissers. Zijn enthousiaste en originele bijdragen worden dus zowel door de jury als het publiek op prijs gesteld.


Ook in Canada brengt Roy (rechts) de slogan ‘Verenigde Vangkracht’ in praktijk, onder andere door deze monsterlijke steur te vangen. (foto: Roy ter Avest/Topvisser.nl)

Droomprijs: gratis shoppen

Hoewel Ter Avest ontzettend trots is op zijn titel, ziet hij er ook enorm naar uit om zijn hoofdprijs te mogen incasseren. Hij mag namelijk voor 1000 euro gratis winkelen in de magazijnen van Pure Fishing.

Juryvoorzitter Juul Steyn, hoofdredacteur van Topvisser.nl is blij en trots deze prijs samen met Pure Fishing te mogen weggeven aan Total_Angler. “Er waren heel veel goede kandidaten die allemaal hun eigen inbreng en fans hadden, en deze zullen we binnenkort zeker nog apart benoemen. Maar het is een wedstrijd en er kan er maar één winnen. Daarom nu eerst alle eer en lof voor de winnaar, Roy ter Avest!”

Bron: Topvisser.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide