Internationale Teams Zoet 2011 zijn bekend

6195
05 jan 2011

De coaches van Sportvisserij Nederland hebben de teams gekozen voor de internationale wedstrijden in 2011. Zoals bekend vinden alle wereldkampioenschappen zoetwater (o.a. het nieuwe WK Feeder), kustvissen, bootvissen en vliegvissen plaats in de week van 28 augustus tot 5 september in Italië. Daarnaast is er nog een aantal interlandwedstrijden.

Bijgaand treft u het overzicht aan van de internationale teams zoet 2011, zoals zij door de coaches van Sportvisserij Nederland zijn geselecteerd. Voor de geselecteerden geldt de verplichting aan de Nationale Topcompetitie 2011 deel te nemen, behoudens voor de deelnemers Feeder. Voor hen wordt in principe een aparte competitie ingesteld, waaraan zij dienen deel te nemen. Z.s.m. volgt hierover nadere informatie.

Overige informatie
Bij de Junioren is er een NK bij gekomen, t.w. het NK U23, aangezien in 2012 internationaal de U22 wordt gewijzigd in U23. Bij de selectie en het NK 2011 zijn er daarom drie categorieën, t.w. Cat. A (U23), Cat. B (U18) en Cat. C (U14). Ook in de topcompetitie wordt in 2011 de U22 gewijzigd in U23.

In de nieuwe reglementen voor de selecties en NK's zoet wordt opgenomen dat aan alle selecties en NK’s (junioren, senioren, korpsen, clubs, feeder) voor één en dezelfde vereniging dient te worden deelgenomen. Bij voorkeur de hoofdvereniging, maar dit laatste is niet verplicht.
In 2012 geldt dit ook voor de "zoute" wedstrijden (kust en boot).

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.