Tweede HSV-website live: De Brasem uit Dalfsen.

7423
17 jan 2011

Na de eerste verenigingswebsite van It Stikelbearske is vandaag de tweede site via Mijnhengelsportvereniging.nl live gegaan. Het gaat om www.hsvdebrasem.nl van De Brasem uit Dalfsen.

Check: http://hsvdebrasem.mijnhengelsportvereniging.nl/ om de site te bekijken, die ook bereikbaar is via www.hsvdebrasem.nl. Je vindt er echt alles voor leden en de lokale sportvisser: het laatste nieuws, wedstrijdagenda, smoelenboek, visdocumenten, viswater, fotoalbums, video's, en nog veel meer.


Alles over het viswater van de vereniging

De Brasem, onder de bezielende leiding van contactpersoon Matthijs Gerrietsen, is één van de 10 pilotverenigingen waarmee Sportvisserij Nederland de unieke en gratis service Mijnhengelsportvereniging.nl ontwikkelt, test en verbetert.


Voorzitter Matthijs Gerrietsen zoals hij zichzelf het liefste ziet: met een mooi spiegel.

Een aantal modules is op dit moment nog in ontwikkeling en wordt op korte termijn opgeleverd (o.a. het online bestellen van de VISpas). De komende weken zullen eerst nog meer pilotverenigingen live gaan.


Alles over visdocumenten, zoals de nachtvispas van de vereniging


Prachtige beelden uit de regio in de fotoalbums

-> Direct naar de nieuwe site van HSV De Brasem uit Dalfsen!

-> Meer over deze unieke en gratis service voor aangesloten verenigingen vind je op www.mijnhengelsportvereniging.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.