Visgidsen in Nederland: nieuwe website!

15145
07 apr 2011

Fishing Guides Holland is de overkoepelende site voor visgidsen in Nederland. Hier vind je een overzicht van de in Nederland werkzame professionele visgidsen.

Deze kennen tal van wateren als hun broekzak en kunnen gastvissers daarom een zeer effectieve vistijd bieden. Daarbij verzorgen zij ook clinics en begeleide visreizen naar het buitenland. De visgidsen van Fishing Guides Holland werken zonder uitzondering volgens het principe van ‘catch & release’.


Een handig overzicht van beschikbare visgidsen door heel Nederland

Je vindt er:

  • De belangrijkste visgidsen in Nederland (vooralsnog 17 professionals), inclusief boekingsformulieren om samen met een visgids de visdag van je leven te boeken
  • Welke vissen je kunt vangen: snoek, baars, snoekbaars, zeebaars
  • Alles over verschillende type viswateren: grote rivieren, de Delta, meren, veenplassen, kanalen en meer
  • Informatie over diverse visreizen in het buitenland


Direct en eenvoudig een visgids boeken...

Clinics

Fishing Guides Holland biedt ook clinics aan; dagen waarop theorie en praktijk aan elkaar worden gekoppeld. In de ochtenduren vindt eerst een interactieve presentatie plaats, waarna je de rest van de dag in groepjes van twee met een gids het water op gaat. Lees meer...

-> Check hier de nieuwe site Fishing Guides Holland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.