Busje komt zo!

7358
13 apr 2011

Vanaf komend weekend is hij in het land te zien: de nieuwe bus van Sportvisserij Nederland. Voorzien van het logo van Sportvisserij Nederland, een afbeelding van de VISpas en de slogan ‘Vissen? Altijd de VISpas mee!’ kun je deze eyecatcher op de weg simpelweg niet missen als je hem tegenkomt.

De nieuwe bus – een Renault F3500 met verhoogd dak en een dubbele cabine – zal voornamelijk worden gebruikt door de afdeling wedstrijdzaken. Zo zal hij komend weekend op zaterdag en zondag langs het Kanaal door Voorne aanwezig zijn om te assisteren bij de eerste twee Topcompetitiewedstrijden. In de loop van het jaar kun je hem op diverse wedstrijdlocaties door heel het land tegenkomen. Verder zal de bus ook op beurzen en voor andere promotiedoeleinden worden ingezet.

Binnenkort wordt er ook nog een kleinere uitvoering van hetzelfde type bus in gebruik genomen. Deze zal voornamelijk worden gebruikt voor de vislessen die de Vismeester van Sportvisserij Nederland, de federaties en de verenigingen het komend jaar door heel Nederland geven. Uiteraard zal ook dit exemplaar duidelijk herkenbaar zijn als bedrijfsvoertuig van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.