Fotowedstrijd Sportvisserij Zuidwest Nederland

8013
04 mei 2011

Sportvisserij Zuidwest Nederland is op zoek naar mooie foto’s van visstekken, vissen en sportvissers voor al haar media-uitingen. Met behulp van een fotowedstrijd willen ze zoveel mogelijk goede foto’s bemachtigen.

Dus heb jij een foto waar je trots op bent of een foto die een verhaal vertelt, doe dan mee met onze fotowedstrijd! De volgende categorieën worden onderscheiden:

  • Vissen;
  • Viswater en -stekken;
  • Sportvissers

  

Hierbij wordt onderscheid gemaakt in zoet en zout, zodat er in zes categorieën gestreden wordt om de mooiste foto.

De winnaars van elke categorie ontvangen een dinerbon van € 50,- en de overall winnaar krijgt een vistrip voor twee personen*! Dus doe mee en stuur je foto’s voor 1 juli 2011 per e-mail toe aan info@sportvisserijbelangen.nl. De uitslag wordt uiterlijk 31 juli bekend gemaakt via onze website www.sportvisserijbelangen.nl

Wedstrijdvoorwaarden:

Door inzending wordt automatisch toestemming gegeven aan Sportvisserij Zuidwest Nederland om de foto’s met bronvermelding te gebruiken;

  • Per persoon mogen maximaal 10 foto’s ingestuurd worden;
  • Foto’s dienen per e-mail aangeleverd te worden;
  • De resolutie van de foto’s is minimaal 300 dpi, de foto’s zijn minimaal op A5-formaat en opgeslagen als *.JPG;
  • De inzender dient zijn naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in zijn e-mail te vermelden;
  • Indien niet voldaan wordt aan de voorwaarden wordt de inzender uitgesloten van deelname aan de fotowedstrijd.

* Willem Stolk verzorgt als gids vissessies op wateren van Sportvisserij Zuidwest Nederland. Oude Maas, Haringvliet of Hollands Diep? Willem vist overal en specifiek op roofvis vanuit zijn goed uitgeruste boot. De boot is volledig uitgerust en dus hoef je zelf niets mee te nemen. Wil je eens roofblei vangen, dikke baarzen, snoek of snoekbaars? Kijk voor meer informatie op www.willemstolk.com.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.