Voorlichtingsavond Sportvisacademie Zwolle

7891
26 mei 2011

De studierichting Sportvisserij & Aquacultuur van Sportvisacademie Zwolle is een groot succes. Welke hengel en techniek is het meest geschikt om op een rivier te vissen? Hoe organiseer je een sportvisevenement? Hoe beheer je een forellenvijver? Hoe staat het met de kwaliteit van het water?

Wat is de invloed van natuurbeheer op de visstand? Hoe kun je op een duurzame manier vis kweken? Dat zijn allemaal vragen die je in deze opleiding kunt tegenkomen.

Op de Sportvisacademie Zwolle word je breed opgeleid. Je leert er niet alleen alles over de sportvisserij, ook natuurbeheer, waterbeheer en viskweek spelen een grote rol in deze opleiding. Maar waar je ook mee bezig bent, de sportvisserij staat centraal. Sportvisacademie Zwolle werkt nauw samen met Sportvisacademies Alkmaar en Gorinchem. Samen zorgen deze scholen ervoor dat er vakmensen worden opgeleid. In de beste sportvisopleiding van Nederland werken enthousiaste docenten die professioneel werkzaam zijn in de sportvisserij.


Uiteraard wordt er ook gevist tijdens de lessen

Om nieuwe studenten, hengelsportbedrijven, waterschappen, hengelsportverenigingen en andere geïnteresseerden in de keuken te laten kijken, organiseert Sportvisacademie Zwolle een voorlichtingavond. Op deze avond wordt informatie gegeven over de opleiding en kun je de praktijkruimtes bezichtigen waar les wordt gegeven en karpers worden gekweekt.


Boilies maken behoort tot de lesstof

De voorlichtingsavond wordt georganiseerd op maandag 30 mei, van 19.30 tot 21.00 uur. Sportvisacademie Zwolle is gelegen aan Koggelaan 7 te Zwolle. Er is een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Sportvisacademie Zwolle is onderdeel van AOC De Groene Welle, e-mail: info@groenewelle.nl. Algemene informatie over de school is te vinden op www.groenewelle.nl


De studenten ortganiseren jaarlijks een viswedstrijd


De waterkwaliteit van de aquaria wordt gecontroleerd door de studenten

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.