Vis TV: Ed & Marco naar de haaien! (video)

7480
01 jun 2011

Lang geleden in zijn boek ‘Van Scharhaak tot Vechtstoel’ maakte Jan Schreiner al melding van de visserij op ruwe haaien in Nederlands kustwater. Daarna bleef het jarenlang op een enkele melding na tamelijk stil rond deze tot de verbeelding sprekende zeevissen.

Maar, al weer een paar zomers lang lijken de haaien en met name de gewone en gevlekte gladde haaien terug in ons deel van de Noordzee en wordt er ook weer gericht op gevist. Reden voor Ed en Marco om komende zondag 5 juni aan boord te stappen van motorschip Big Marlin van Dré Vriends en vanuit de haven van Neeltje Jans naar de haaien te gaan.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De serie bestaat uit 12 op zichzelf staande afleveringen die zo veel mogelijk verdeeld over Nederland zijn opgenomen. Telkens zijn de uitzendingen eerst op zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, waarna elke aflevering de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4 wordt herhaald.

Vanaf zondag 12 juni wordt steeds om 10:00 uur op RTL-7 de gehele serie gedurende 12 zondagen herhaald.

-> Meer Vis TV en herhalingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.