HSV Wieringermeer weer lid van federatie

4887
31 mei 2011

De ledenvergadering van Sportvisserij NoordWest Nederland heeft unaniem besloten dat hengelsportvereniging Wieringermeer per direct weer wordt toegelaten als lid van de federatie. Daarmee komt na vijf maanden een einde aan de periode waarin hsv Wieringermeer na een royement geen deel uitmaakte van de georganiseerde hengelsport.

De ledenvergadering neemt het advies van de werkgroep Wieringermeer ongewijzigd over. Het gevolg is dat de leden van hsv Wieringermeer zo spoedig mogelijk een VISpas krijgen toegezonden.

Het viswater van hsv Wieringermeer staat als voorheen weer in de Lijst van Viswateren zodat de sportvissers die lid zijn bij de verenigingen van Sportvisserij NoordWest Nederland er weer ongestoord kunnen vissen.

De werkgroep heeft geconstateerd dat over de periode 2007 tot 2010 jaarrekeningen zijn gemaakt en partijen hechten er aan te constateren dat er van onregelmatigheden geen sprake is.

De ledenvergaderingen van Sportvisserij NoordWest Nederland en hsv Wieringermeer onderkennen dat het in het belang van een ieder is dat hsv Wieringermeer weer volwaardig deel uitmaakt van de federatie en zijn tevreden dat de aansluiting is gerealiseerd.

Bron: Sportvisserij NoordWest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.