Nationale Hengeldag: één groot feest!

7151
01 jun 2011

Afgelopen zaterdag hebben honderden vrijwilligers van hengelsportverenigingen Nationale Hengeldag tot een echte nationale feestdag gemaakt. In totaal hebben zo’n honderd hengelsportverenigingen op deze dag één of meer activiteiten georganiseerd. Door heel Nederland hebben reclamevliegtuigjes iedere Nederlander laten weten dat hij of zij op deze speciale dag mee kan vissen!

Duizenden bezoekers
Er zijn nieuwe visvijvers en vissteigers geopend, jubilea gevierd, spelletjes gespeeld en er is gebarbecued. Maar er is natuurlijk vooral veel gevist! De gratis dagvergunning is door veel hengelsportverenigingen met groot succes ingezet. Duizenden bezoekers hebben deelgenomen aan de vele viswedstrijden, demonstraties, workshops en festiviteiten die door heel Nederland werden georganiseerd. Hierdoor hebben zij het vissen onder begeleiding van ervaren sportvissers van de vereniging (weer) eens kunnen proberen en ervaren.

Ed & Marco Tour
Ed en Marco hebben samen tien actieve hengelsportverenigingen bezocht. Ondanks het plaatselijk wat tegenvallende weer hebben onze mannen van Vis TV een topdag gehad. Honderden enthousiaste vrijwilligers hebben enorm hun best gedaan om er voor de bezoekers en deelnemers een leuke dag van te maken. De sfeer was op alle locaties geweldig en er werd goed vis gevangen.

Kortom, Nationale Hengeldag 2011 was een groot succes en een geweldig feest. Een beter begin van het nieuwe visseizoen kunnen we ons niet wensen!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.