WK Meerval update: dikke vissen voor Nederlandse teams!

8267
03 jun 2011

De laatste dag van het WK Meerval is allebepalend voor de Nederlandse Teams uit Kamp Holland. In principe kunnen ze alle vier op het podium terecht komen waarbij Team Carp Connections de meeste kans maakt. Zij staan nu zo'n 120 kilo achter, en dat is met twee zware vissen in te halen.

Foto: Hans Sissingh en Mark Huizinga van Team Carp Connections met een fantastische vangst.

"Natuurlijk moet de rest dan wat minder geluk hebben dan wij, maar in een wedstrijd kan dat zeker gebeuren", zo blikt teamcaptain Hans Sissingh vooruit op de wedstrijd van vandaag. Deze prognose is overigens vrij realistisch aangezien de stek van de twee Oranje koplopers dezelfde is waar Team Topvisser gisteren twee respectabele vissen ving.


Team Carp Connections met één van hun vangsten


Een loeier van een meerval: dik 60 kilo kracht. Hans is er blij mee!


Mark is er klaar voor: 'Laat maar komen!'


Juul Steyn met vismaat Hans Sibbel van Team Topvisser weten ook hun vissen te vangen. Hans is er blij mee! (foto: Topvisser.nl)

Robert Valkeneer en Heiko Bruning (inmddels genaturaliseerd tot Nederlander) van Team Pure Fishing Europe staan als tweede team uit Kamp Holland in de top-10. Team Topvisser en Team Ahoy/The Diff sluiten hier vlak achteraan.

Vandaag is de laatste en allesbeslissende dag van het WK Meerval. De eerste vis (66 kg!) van vandaag is gevangen door Arnout Terlouw. Hup Holland Hup!

Volg het WK Meerval in \spanje via Twitter: #wkmeerval

-> Naar de officiële World Catfish Classic website
-> Check hier een mooi fotoverslag van persfotograaf Maarten Brante

Lees ook:
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.