EFTTEX 2011 in Amsterdam RAI

4071
15 jun 2011

De Amsterdam RAI staat van 17 t/m 19 juni in het teken van sportvissen. De 30e editie van de EFTTEX vindt namelijk in onze hoofdstad plaats. Op deze grootste hengelsportvakbeurs ter wereld laten de belangrijkste hengelsportmerken en groothandels de laatste innovaties en nieuwste producten zien.

Volledig biologisch afbreekbare wormimitaties, hightech pellets en vislijnen die na te zijn verspeeld oplossen in het water zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe producten die in de pijplijn van diverse producenten zitten. Deze en veel meer nieuwe en innovatieve producten zullen allemaal te zien zijn op de komende EFTTEX beurs. Hier laten 260 producenten en groothandels uit onder meer Nederland, België, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Polen, Kroatië, Japan, China, Amerika, India, Taiwan en Australië.

De nieuwe producten worden niet alleen tentoongesteld, maar waar mogelijk ook in de praktijk gedemonstreerd. Zo is er in de RAI ook een casting pool waar de vliegvisproducten aan de tand kunnen worden gevoeld en zijn er zogenaamde bivvy en kayak villages ingericht op de beursvloer. Aan het eind van de beurs worden er diverse prijzen uitgereikt voor onder meer het beste product, de mooiste stand en de beste mediacampagne.

De EFTTEX wordt georganiseerd door de EFTTA, de Europese brancheorganisatie voor de sportvisserij sector. Die bestaat uit 2.900 producenten en groothandels, 12.900 hengelsportzaken, meer dan 25 miljoen sportvissers en genereert jaarlijks meer dan 25 miljard euro omzet. Deze vakbeurs richt zich specifiek op producenten, groothandels, verdelers en hengelsportpers en is daarom uitsluitend toegankelijk voor deze doelgroepen. De sportvisser moet dus nog even geduld hebben voordat de nieuwste snufjes later in het jaar op de diverse hengelsportbeurzen in het land worden geïntroduceerd.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide