Hét Visblad online juli (video)

6562
22 jun 2011

Na een maand bikkelen op de redactie en aan de waterkant is ie weer afgerond: de nieuwste editie van Hét Visblad. We hebben er weer alles aan gedaan om een zo interessant mogelijk magazine in elkaar te knutselen.

Ook dit nummer zit dus weer barstensvol interessante artikelen die het hele specturm van de hengelsport beslaan. Multimediaal als we zijn, hebben we voor Visblad TV ook weer twee video's in elkaar gedraaid. Check dus snel het juli nummer!

Ed Stoop ging voor dit nummer op pad met Stef de Vries. Deze jonge, maar oh zo fanatieke sportvisser had namelijk nog geen vinkje bij de G van geep op zijn soortenlijst staan. En die wilde hij toch wel heel erg graag een keer vangen. Op dus naar de Zeedijk van Westkapelle voor een masterclass geepvissen met raszeevisser Stoop. Wij van de redactie gingen zelf ook op pad met cameraman Sytse. Op Nationale Hengeldag schuimden we kanticalend de kades en kantjes in hartje Rotterdam af op zoek naar snoekbaars en baars.

Verder hebben we in dit Visblad een terugblik op het WK Meervalvissen met Mark Huizinga en Hans Sissingh, gaan we zeevissen met beachbabe Daniëlle van Geelkerken, doen vader en zoon Van Berkel een boekje open over het familiegeheim, laat Vincent Derks zich verrassen aan de Grensmaas en blazen we de spreekwoordelijke dikke laag stof die over een haast vergeten soort kunstaas ligt krachtig weg. Tel daarbij vaste rubrieken als Visnieuws, Zo zit dat, Vis TV Backstage, Spraakwater, Hotspots uit de VISpas, Verenigingsnieuws en de Vuurdoop bij op en je zit qua leesvoer weer even geramd!

Check hieronder de twee gloednieuwe video's van Visblad TV:

Visblad TV - Kanticalen doe je zo!

Vraag het aan Ed - Geepvissen aan de dijk

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Geen nood, gewoon even hier klikken! Voor nog geen euro per maand krijg je een heel jaar lang Hét Visblad iedere maand thuisbezorgd en ben je altijd op de hoogte van het laatste sportvisnieuws.

Archief

Karpervissen                                                                         Roofvissen
Visblad TV
(video's)                                                              Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's)                                                  Vuurdoop
Witvissen
                                                                                Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide