Iedereen welkom op de Topvisser Jubileum Meeting!

6679
23 jun 2011

Aanstaande zondag viert Topvisser, de jongste community voor sportvissers in Nederland en België, haar eerste verjaardag tijdens haar Jubileum Meeting in Heerenveen.

Het belooft een laagdrempelig, informatief, maar vooral ontzettend gezellige happening te worden. En iedereen is uitgenodigd! Aanmelden kan hier!


Het Heidemeer is een prachtig gevarieerd water waar elke sportvisser zijn hart kan ophalen. (foto: Juul Steyn/Topvisser.nl)

De locatie voor dit evenement is het prachtige Heidemeer en deelname is gratis. Het basisprincipe van elke Topvisser Meeting is dat alle deelnemers gewoon een leuke visdag met elkaar hebben, of je nu een Topvisser-account hebt, gewoon een bezoeker bent of zelfs nog nooit van de site gehoord hebt. En omdat het hier een verjaardagsfeestje betreft, hebben de mannen van de community een aantal extra activiteiten geregeld.

Unieke kans

Maar eerst iets over het water. Het Heidemeer leent zich voor nagenoeg alle vistechnieken. Alleen zeevissen is hier een onbegonnen klus, verder kan nagenoeg elke visser zich hier helemaal uitleven. HSV Heerenveen heeft een evenementenvergunning afgegeven, waardoor alle deelnemers hier voor één dag zonder speciale vergunning mogen vissen. Een unieke kans om dit prachtige water beter te leren kennen dus!


Rondom het grote meer liggen prachtige boezemwateren waar de witvisser zich kan uitleven. (foto: Juul Steyn/Topvisser.nl)

Leerzame gratis workshops

Sportvissers zijn van nature nieuwsgierig en veel bezoekers van de Jubileum Meeting zullen lekker hun eigen gang gaan. Anderen zullen juist graag wat willen bijleren van specialisten die graag hun informatie delen. Daarom heeft Topvisser een aantal workshops geregeld voor iedereen die zich verder in een bepaalde vistechniek wil verdiepen.

Zo staat er een enthousiast team van witvisinstructeurs klaar om de jongsten onder ons wegwijs te maken in de wereld van het witvissen. Hengels, voer en aas zijn geregeld!

Iets verderop vind je karpercracks Carlo Grass en Ron Röben (Nederlands Kampioen Karpervissen 2010). Zij staan klaar om een workshop onderlijnen knopen te geven en al jouw vragen te beantwoorden.

Roofvissers die zelf geen boot hebben, maar wel eens aan boord van een luxe slagschip willen vissen, moeten ook zeker komen. Zij kunnen namelijk opstappen bij de Friese roofvistoppers Jouke Jansma en Tjeerd van de Ploeg die een workshop verticalen en snoekvissen geven.


Stap aan boord bij roofviscrack Jouke Jansma en maak kans op één van de vele megasnoeken die hier rond zwemmen. (foto: Jouke Jansma)

Maar we vissen niet alleen met hengels. Stichting Ravon laat je de onderwaterwereld van dit prachtige meer zien middels een workshop visstandbemonstering!

En iedereen die een eerste stap in de wereld van het vliegvissen wil zetten, is van harte welkom bij VV De Pompemich. Deze club, die zondag haar 15de verjaardag viert, heet je van harte welkom om de eerste basisles te genieten. Tevens kun je ‘aan boord’ bij een heuse belly boat, een ervaring op zich!

Goody Bags en Vlooienmarkt

Gezelligheid en lekker ontspannen samen vissen staan zondag voorop. Toch wilden we nog iets extra’s doen. Daarom hebben we besloten om voor alle deelnemers aan de workshops een gratis Goody Bag te regelen, uiteraard toegespitst op de specifieke vistechniek.

Gratis is leuk, maar gratis mooie visspullen voor het goede doel kopen is misschien nog wel leuker. Daarom organiseert Topvisser een Vlooienmarkt in Brasserie De Stal, gelegen aan het Heidemeer. De opbrengst gaat naar Stichting Fishing On Wheels, Stichting Peuterfonds en voorgenoemde Brasserie, een dagbesteding die gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking.

Feestelijke toast

Geen verjaardag zonder borrel, dat is ook bij een website zo. Daarom heet Juul Steyn, hoofdredacteur van Topvisser.nl, iedereen uit om na de visdag om 17.00 uur het glas te heffen op de eerste verjaardag van deze community. En omdat het feest is, heeft de organisatie maar vast een aantal kratten ingekocht. Want wie jarig is, trakteert. Tot zondag aan het Heidemeer!

Samengevat

  • Wat: Topvisser Jubileum Meeting
  • Wanneer: zondag 26 juni van 10.00 tot 19.00
  • Waar: Heidemeer te Heerenveen
  • Aanmelden: Klik hier (https://sites.google.com/site/2etopvissernlmeeting/)
  • Kost: Helemaal niks
  • Parkeren start programma: Dreef, 8445 te Heerenveen (gratis)
  • Brasserie De Stal (Eten, drinken vlooienmarkt en borrel): Rotstergaastweg 42, 8452 LB Nieuweschoot


Hoofdredacteur Juul Steyn, net terug van het WK Meervalvissen, heet iedereen van harte welkom op de Topvisser Jubileum Meeting. (foto: Maarten Brante/Topvisser.nl)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.