Hyves Vrienden Vissen game: dikke prijzen winnen!

8049
24 jun 2011

We hebben nu toch echt wat gaafs laten ontwikkelen: de enige echte Hyves Vrienden Vissen game. Een gratis game waarbij je vette prijzen kunt winnen. Zo maak je elke week kans op een dag vissen met Vis TV-presentator Ed Stoop en twee vismaten van je. De hoofdprijs is een complete visuitrusting ter waarde van 500 euro!

De Hyves Vrienden Vissen game is afgelopen maandag gestart en loopt t/m 17 juli. Elke week is een prachtige prijs te winnen. Binnen vier dagen is de game al door meer dan 15.000 unieke bezoekers bezocht! Dus ga snel naar: www.vriendenvissen.nl

Over de game:

Welkom bij Vrienden Vissen. Het spel waarbij je zoveel mogelijk Hyves-vrienden moet binnen halen om kans te maken op een complete visuitrusting ter waarde van 500 euro. Naast deze hoofdprijs wint de beste Vriendenvisser van de week een visworkshop voor 3 personen met Vis TV-presentator Ed Stoop. Begin direct met vissen. Je vrienden die het meeste Hyves-vrienden hebben zijn het meeste punten waard. Wil je je vrienden laten zien dat je op ze vist? Kies dan de Vrienden Vissen profielpimp. Succes met vissen!

Pimp je profiel

Laat je vrienden zien dat je op ze aan het vissen bent met de Vrienden Vissen profielpimp. Ook handig: je ziet direct de beste Vriendenvissers van het moment. Zo weet je altijd of je nog een haakje uit moet gooien of niet.

Waar wacht je nog op? Ga toch Vrienden Vissen!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.