Nieuwe website Sportvisserij MidWest Nederland!

11386
19 aug 2011

Sinds 1 juni 2011 zijn hengelsportfederatie Gooi & Eemland e.o. en Sportvisserij NoordWest Nederland gefuseerd tot Sportvisserij MidWest Nederland. En bij een nieuwe organisatie hoort ook een nieuwe site.

De website van Sportvisserij MidWest Nederland is geheel in de nieuwe stijl en met de frisse kleuren van de nieuwe federatie ingericht. Je vindt er het laatste regionale sportvisnieuws, een boordevolle agenda met evenementen, aankomende wedstrijden, contactgegevens en nog veel meer.

Kijk snel voor het resultaat of surf naar www.sportvisserijmidwestnederland.nl.

Uitbreiding social media

De nieuwe federatie heeft na de fusie niet stil gezeten. Met de start van de nieuwe website zijn ook de social media uitgebreid. Zo is Sportvisserij MidWest Nederland nu ook te volgen via Facebook en Linkedin. MidWest Nederland is dus op nog meer manieren te volgen en zo kan je nog sneller op de hoogte blijven van het aller laatste federatienieuws.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide