De Telegraaf komt met Sportviskrant

5561
16 sep 2011

Nederland telt inmiddels zo’n 2 miljoen sportvissers (TNS/NIPO) en dat heeft De Telegraaf ertoe bewogen om een speciale bijlage over sportvissen te maken die bij de aankomende zaterdageditie (17 september) wordt gevoegd.

De special ‘Sportvissen’ telt 16 pagina’s en verschijnt in full colour. Houd De Telegraaf aankomende zaterdag daarom goed in de gaten.

Booming

De special kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sportvisserij Nederland, die dit initiatief van harte toejuicht. Onno Terlouw, hoofd Communicatie bij Sportvisserij Nederland: “De media-aandacht voor de hengelsport is groeiende. De Telegraaf special vormt bij uitstek hét voorbeeld van het feit dat de sportvisserij booming is. Daarbij geeft het de niet-vissende Nederlanders een beter beeld van onze prachtige hobby. En bovenal krijgen we als hengelsport zo de kans te laten zien dat sportvissers echte natuurliefhebbers zijn.”

Collectors item

Maar ook voor sportvissers is de bijlagekrant een aanrader. Projectmanager Lotte Gaasbeek van De Telegraaf: “Naast de nodige weetjes en feitjes over de hengelsport, vinden sportvissers ook volop leuke artikelen in de special. Zo geeft niemand minder dan Vis TV presentator Ed Stoop 10 gouden vistips voor de herfst, wordt ingezoomd op het economisch belang van de hengelsport en komen bekende sportvissers als Bertus Rozemeijer en Piet Vogel voorbij. Het moet echt een hebbedingetje worden voor sportvissers. Noem het een collectors item.”

Groot bereik

De bijlagekrant verschijnt in ‘tabloidformaat’ (26 bij 39 cm) en staat bomvol interessante artikelen over de hengelsport. Hij wordt in alle zaterdagkranten van De Telegraaf ingestoken: een totale oplage van ruim 760.000 exemplaren, met een geschat ‘lezersbereik’ van ruim 2,5 miljoen. De zaterdageditie – inclusief de bijlagekrant – is aanstaande zaterdag te koop in alle kiosken en supermarkten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide