Vis TV 2011 breekt records

7289
21 sep 2011

Vis TV heeft in 2011 records gebroken. De kijkcijfers van de twaalf uitzendingen die dit jaar op de buis kwamen, zijn in vergelijking met het seizoen 2010 met maar liefst 15% gestegen – dat terwijl de serie dit jaar een keer minder is herhaald.

Foto: De opnames voor Vis TV 2012 zijn reeds gestart.

Vergeleken met 2008 zijn de kijkcijfers zelfs bijna verdubbeld. Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal wisten de mensen dit jaar aan de buis gekluisterd te houden met hun avonturen aan de waterkant. Op elk moment van een aflevering keken er 250.000 mensen naar Vis TV.

Half miljoen

Daarbij dient te worden aangetekend dat kijkers soms pas later inschakelen, af en toe even weg zijn of de uitzending niet helemaal afkijken – die laatste categorie is waarschijnlijk zo geïnspireerd geraakt dat de drang om zelf te gaan vissen te groot werd. In televisieland wordt daarom de regel gehanteerd dat het eerdergenoemde aantal kijkers met twee mag worden vermenigvuldigd. Dus een half miljoen kijkers per aflevering.

Opnames Vis TV 2012

De lat voor het nieuwe seizoen van Vis TV ligt dus hoog voor het duo presentatoren. Ed en Marco zijn daarom al weer enkele weken – de laatste herhalingen van Vis TV 2011 liepen nog – druk bezig met het plannen, voorbereiden en maken van de nieuwe serie uitzendingen voor 2012.

We kunnen dus nog niet alle ins en outs uit de doeken doen, maar al wel verklappen dat er weer mooie visavonturen aan de waterkant op bewegend beeld zijn vastgelegd. Zo is er door Ed en Marco met de korst op winde gevist, geverticaald op snoekbaars, met de matchhengel op brasem gemikt en zijn ze achter de baars aangegaan.

Uiteraard is er nog het plan om zodra het volgend jaar wettelijk is toegestaan, zo snel mogelijk op meerval te gaan vissen.

Bron: Hét Visblad oktober

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.