Finale Topcompetitie Sportvissen aan de Lage Vaart te Almere

4827
20 sep 2011

Nog twee dagen wedstrijdvissen en de Nationale Topcompetitie 2011 is een feit. Dan weten we wie de winnaars in de verschillende categorieën zijn, wie nog meer op het erepodium komen te staan en wie zich hebben geplaatst voor Nationale Selectie waaruit de bondscoaches later de deelnemers aan de verschillende Wereldkampioenschappen, EK en andere internationale viswedstrijden kiezen.

Hoofdsponsor Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen

 

Maar eerst moet er worden gevist op zaterdag 24 en zondag 25 september a.s. En wel van 11.00 tot 15.00 uur aan de Lage Vaart bij Almere. Dichtbij het parkoers waar twee jaar geleden ook het veelgeprezen WK werd gehouden. Eerst wordt van 9.00 uur tot aan het begin van de wedstrijd al het hengelmateriaal in orde gemaakt en pas dan mag er worden gevist met uitsluitend vaste hengels tot maximaal 13 meter lang en werphengels die zijn voorzien van een dobber. Andere vismethoden zijn niet toegestaan.

De Lage Vaart kent een zeer goede visstand, al is dat geen garantie voor goede vangsten. Weersomstandigheden zijn hierin namelijk allesbepalend. De verwachting is dat secuur vissen met de lange vaste hengel toch vooral de doorslag zal geven.
Behalve ereprijzen voor de gehele competitie zijn er ook bij deze finale weer prachtige dagprijzen te winnen en is de Nationale Topcompetitie zeker interessant en leerzaam voor beginnende en gevorderde wedstrijdvissers en een ieder die belangstelling heeft voor sportvissen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide