Friese kids hebben visdag van hun leven

5631
18 okt 2011

Het laatste PeuterFonds-evenement van 2011 is helaas alweer achter de rug. De oevers van forellenvijvers het Oosterseveld in het Friese Noordwolde waren zaterdag 15 oktober het toneel voor een waardige afsluiting van het PeuterFonds seizoen.

Hier hebben de PeuterFonds vrijwilligers een prachtige dag georganiseerd voor de kinderen van Tjallingahiem uit Leeuwarden.

Er was veel zon, er is veel forel gevangen en er is voornamelijk heel erg veel gelachen. Dat is waar de evenementen voor zijn bedoeld; kinderen die het hard nodig hebben een geweldige dag laten beleven. De foto’s geven een goed beeld van deze geslaagde dag. Voor een uitgebreid fotoverslag surf je snel naar www.peuterfonds.nl

Wil je zelf ook graag iets doen voor een gehandicapt kind? Dat kan al door je maar één dag per jaar voor de kinderen in te zetten. Stuur een mail naar info@peuterfonds.nl en vraag naar de mogelijkheden. De kinderen kunnen ook jouw hulp gebruiken!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.