Oproep: meld aangepaste visplaatsen!

5720
07 nov 2011

Dankzij landelijke inventarisaties beschikt Sportvisserij Nederland over een database met informatie over aangepaste visplaatsen. Dit zijn visplaatsen die speciaal zijn ingericht voor de mindervalide sportvisser.

Sinds kort worden deze gegevens uitgewisseld met de database van www.layerzonderdrempels.nl. Dit betreft een gratis app, waarmee informatie voor mensen met een beperking wordt verzameld.

Iedereen met een smartphone kan op deze manier speciale voorzieningen zoals parkeerplaatsen, hondenuitlaatplaatsen, maar dus ook aangepaste visplaatsen doorgeven en opslaan op zijn mobiel. Met behulp van een zogenaamde Layar kun je via je smartphone zien waar en op welke afstand aangepaste visplaatsen zijn.


Snel en eenvoudig zien waar een aangepaste visplaats is, via Layerzonderdrempels.nl

Uitwisseling

Door de uitwisseling van gegevens tussen Sportvisserij Nederland en Layer Zonder Drempels kan er in de toekomst beter aan de wensen van de mindervalide sportvisser worden voldaan.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.