Nieuwe website Fish4Future

5090
05 dec 2011

Fish4Future is een organisatie die de activiteit sportvissen op een positieve wijze wil inzetten voor het welzijn van jongeren. En ze hebben een strakke nieuwe site!

De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt aan het vernieuwen van de website van Fish4Future. De gehele lay-out is opgefrist en de site bevat een aantal nieuwe onderdelen. Zo zijn er koppelingen gemaakt met sociale media als Twitter en een aparte jongerenafdeling op Hyves.

De gehele lay-out is opgefrist en de site is vanaf heden makkelijker up-to-date te houden met nieuwsberichten, projectverslagen en foto’s. Bezoekers kunnen daarbij op verschillende onderdelen reacties achterlaten.

Verder er is een speciale pagina gekomen waar een start is gemaakt om evaluatiegegevens van jongeren en begeleiders in kaart te brengen. Naast groepsprojecten binnen het jongerenwerk en de jeugdhulpverlening, zal Fish4Future zich de komende tijd ook richten op begeleiding van kinderen/jongeren d.m.v. PGB. Hierover is meer te vinden op de nieuwe website.

Fish4Future beoogt met de komst van de nieuwe site de bezoeker nog beter van informatie te kunnen voorzien en het geheel toegankelijker en interactiever te maken. Voor vragen, suggesties of tips voor Fish4Future, kunt u het contactformulier op de website gebruiken.

Bron: Fish4future.nl

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.