Jongste VISpashoudster aller tijden

6627
17 jan 2012

Jong geleerd oud gedaan. Dat wordt bij hengelsportvereniging St. Petrus uit Huissen heel erg letterlijk genomen en leverde een bijzonder record op in de hengelsport: de jongste VISpashoudster aller tijden.

We ontvingen onlangs onderstaand bericht van de vereniging:

Op 12 december jongstleden werd een nieuw lid aangemeld bij hengelsportvereniging St. Petrus uit Huissen. Dit is op zich geen bijzondere gebeurtenis want we zijn gelukkig een hengelsportvereniging met een gezonde groei. Maar toch was deze aanmelding wel degelijk bijzonder.

Didi van Heemskerken werd namelijk op haar geboortedag lid van onze vereniging! Trotse opa Joop van Heemskerken bracht bij zijn eerste kraambezoek een hengeltje voor zijn kleindochter mee. Daarna fietste dit bestuurlid van onze vereniging direct met het aanmeldformulier naar onze secretaris.

Verwarring

Nadat deze de de formulieren had doorgestuurd kreeg hij een telefoontje van Sportvissserij Nederland met de opmerking dat bij de geboortedatum abusievelijk de aanmelddatum was ingevuld. Toen hij uitlegde dat de geboortedatum en de aanmelddatum dezelfde waren kreeg hij te horen dat men dat nog nooit eerder had meegemaakt.

75 jaar

Afgelopen zaterdag ontving Didi haar vispas. Precies op de dag dat onze vereniging haar 75-jarig bestaan vierde! Tijdens dit feest werd Didi in het zonnetje gezet en ontving ze van onze voorzitter een knuffel die voorlopig nog een hele tijd groter zal zijn dan zijzelf. Op de foto zien we Didi met haar vispas.

We wensen Didi veel geluk en gezondheid in haar leven en hopen dat ze nog heel lang lid van onze vereniging blijft.

Bron: Hengelsportvereniging St. Petrus Huissen www.hsvstpetrus-huissen.nl

Ook namens de redactie: van harte gefeliciteerd Didi en St. Petrus!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.