Update Visplanner: meer wateren op kaart

8465
19 jan 2012

Alle wateren die zijn opgenomen in de Landelijke en federatieve lijst van Viswateren en de nieuwe Aanvullingslijst zijn deze week ook op de VISplanner geplaatst.

Bovendien wordt de VISplanner de komende tijd uitgebreid met verenigingswater in een aparte laag 'Overige'. In deze eerste update van dit jaar zijn zo meer dan 600 wateren toegevoegd aan de VISplanner! Hiermee worden de niet gekleurde wateren opgevuld zodat ook voor deze wateren duidelijk is van welke hengelsportvereniging je lid moet zijn om er te mogen vissen.


Via de filter 'Overig' in het linkermenu, krijg je direct een kaart met viswater te zien, die niet in de Landelijke en federatieve lijsten zijn opgenomen.


Bij elk viswater kun je de nodige informatie opvragen, zodat je bijvoorbeeld precies weet bij wie je moet zijn voor de juiste vergunning.

Check hier meer Visplanner nieuws of ga direct naar www.visplanner.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.