Hengelsportmanifestatie Zaanstreek

5970
22 feb 2012

Dit jaar houdt de Hengelsport Vereniging Zaanstreek (HVZ) haar jaarlijkse Open Dag op zaterdag 25 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur in sporthal De Vang aan de Koningsgeelstraat 1 te Zaandam.

Diverse hengelsportwinkeliers laten de laatste ontwikkelingen op het gebied van de hengelsport zien en hebben voor de bezoekers vaak scherpe aanbiedingen of koopjes.

Organisaties zoals o.a. Sportvisserij Nederland presenteren zich en ook enkele groothandels zijn vertegenwoordigd. Er zijn lezingen (met foto’s) gegeven over o.a. karpervissen en er is de jaarlijks zeer druk bezochte ruilbeurs van hengelsportmaterialen.

Ruilbeurs

Deze ruilbeurs is een vaste bezoekerstrekker en geliefd, omdat men hier zijn overtollige hengelsportmaterialen verkoopt. Een andere sportvisser kan dan hier voor weinig geld iets goeds kopen. Bijvoorbeeld dat hengeltje of molentje wat men altijd al wilde hebben.

Wilt u zelf uw overtollige hengelspullen verkopen dan kunt u deze inleveren bij het HVZ kantoor (sportpark de Kalverhoek) op de donderdag en vrijdagavond voorafgaand aan de ruilbeurs van 19.00 tot 21.30 uur. U noemt uw prijs en als uw artikel is verkocht dan wordt aan het einde van de open dag afgerekend. Deze service is kosteloos voor HVZ leden.

-> Check de poster (pdf)

-> Lees meer op de site van de HVZ

Bron: HVZ

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.