Stekkie.nl vernieuwd!

9867
28 mrt 2012

Stekkie.nl is compleet vernieuwd. Dé website voor de jonge sportvisser is in een heel nieuw jasje gestoken. Met de nieuwe look die op de Visma werd gelanceerd sluit de website beter aan op het Stekkie Magazine.

De oude website bediende kids in de leeftijd van ongeveer 8 tot 18 jaar. Aangezien het Stekkie Magazine zich in eerste instantie toch vooral richt op kinderen die beginnen – of net zijn begonnen – met vissen, is ervoor gekozen om website en magazine beter op elkaar aan te laten sluiten. Het vernieuwde Stekkie.nl is dus vooral bedoeld voor kids van 8 tot 14 jaar oud.

Leren vissen
Jeugdige sportvissers vinden op Stekkie.nl allerlei informatie over sportvissen en over de Nederlandse vissoorten. In het onderdeel Vissen Doe Je Zo worden alle hengeltechnieken beschreven, van het vissen met de vaste stok tot vliegvissen en zeevissen. Met de extra tips van Vis TV presentator Ed Stoop moet het zeker lukken een visje te vangen. Ook de wat meer ervaren sportvisser die met andere technieken vist, vindt er nog allerlei handige tips en trucs.

Spreekbeurtservice
Verder vind je op de nieuwe Stekkie website onder meer de sportvisregels – met informatie over de minimummaten, gesloten tijden, gedragscodes, etc. – visbiologie en het onderdeel vis en school. In de laatste zit ook de spreekbeurtservice, waarmee het wel heel gemakkelijk wordt om een spreekbeurt of werkstuk over vissen te maken. Ook worden alle onderdelen uit het Stekkie Magazine digitaal aangeboden en vind je er tal van leuke sportvisgames en -filmpjes.

Oude website
Heb je een account op de oude Stekkie website, dan kun je daar via de nieuwe website nog steeds bij komen. Je profiel en het forum zijn dus nog gewoon bereikbaar. Als je wilt, worden deze binnenkort overgezet naar de nieuwe App van Sportvisserij Nederland: MijnVISmaat. hierover ontvang je binnenkort automatisch bericht.

Neem een kijkje op de geheel vernieuwde website www.stekkie.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.