Vis TV afl. 5 gemist? Matchvissen (video)

9707
10 apr 2012

Na de snoekbaarzen van vorige week visten Ed en Marco afgelopen zondag 8 april in de Noorderijplas onder de rook van Amsterdam. Ondanks z’n ligging in een van de drukste stukjes Randstad is de plas een oase van rust.

Bovendien wordt hij door bomen en struikgewas bijna geheel aan het oog ontrokken. Reden voor ons duo om er een heerlijk dagje vissen op brasem en voorn van te maken. Niet met de vaste stok, ook niet met de feederhengel, maar met de matchhengel.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Ook heeft Ed zijn bolognesehengel of te wel de ‘bolo’ in stelling gebracht. De armspieren worden flink losgemaakt als de voerballen meer dan 25 meter ver worden geworpen en het ‘witten’ kan beginnen.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland in samenwerking met Tangram Media. De uitzendingen zijn steeds op zondagmorgen van 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 te zien, terwijl elke eerstvolgende zaterdagmiddag om 13.00 uur de uitzending op deze zender wordt herhaald. Vanaf 14 april is Vis TV ook steeds op zaterdagmorgen om 7.00 uur op RTL-4 te zien.

Vanwege de Auto-GP is er helaas geen uitzending op zondag 15 april.

-> Meer Vis TV

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide