Volledige uitslag Selectie Kust Zuid

6207
16 apr 2012

De selectie Kustvissen regio Zuid werd zaterdagmiddag 14 april onder zonnige omstandigheden aan het strand tussen Westkapelle en Domburg gehouden. Bijgaand de volledige uitslagen individueel en korpsen, evenals de uitslagen per vak.

Van de 35 deelnemende korpsen gaat 30% naar boven afgerond (= 11) door naar het NK. Aangezien onder deze korpsen ook de Nederlands Kampioen Korpsen van 2011, t.w. het 1e korps van Westkapelle, zich heeft geklasseerd, mag ook het 12e korps naar het NK. In de vakuitslagen zijn zij groen aangegeven.

In elk vak zaten 40 of 41 deelnemers. Resteren na de aftrek van 12 korpsleden resp. 28 of 29 individuele deelnemers. 30% hiervan naar boven afgerond is 9. Derhalve mogen uit elk vak 9 deelnemers naar het NK. Zij zijn  in de vakuitslagen grijs aangegeven. Indien er onder hen leden van de Nationale Selectie bevinden, wordt automatisch aangevuld.

In vak B zijn nog 2 personen toegevoegd aangezien Danny Goossen (blauw gearceerd) zijn titel van Nederlands Kampioen Kust 2011 mag verdedigen en Linda v.d. Velde (roze gearceerd) heeft aangegeven niet aan het NK mee te gaan doen.
Derhalve komen Peter Polderman en Eddy op den Brouw ook in aanmerking voor het NK.

Bijgaande uitslagen zijn nog officieus en worden op dinsdag 1 mei officieel. Eventuele bezwaren dienen uiterlijk vòòr donderdag 26 april door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen.

Verslag en uitslagen Selectie Kust Zuid 2012

Uitslag Vak A (aangepast)

Uitslag Vak B (aangepast)

Uitslag Vak C

Uitslag Vak D

Uitslag Vak E

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.