Zalmvissen in de woestijn (video)

4957
17 apr 2012

Filmtip! Een charmante Britse komedie over hoop, geloof, liefde...& vissen! Alfred Jones (Ewan McGregor), een in visserij gespecialiseerde overheidswetenschapper, krijgt van een sympathieke Sjeik de ogenschijnlijk onmogelijke taak om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen.

Op zich al bijzonder. Sportvissen als hoofdthema in een Hollywood-productie. Ewan McGregor en Emily Blunt spelen de hoofdrollen in de komedie 'Salmon fishing in the Yemen', waarin soms op prachtige wijze de zalmvisserij in beeld wordt gebracht.

Met een kritische blik en lichte tegenzin begint Alfred aan het project, aangemoedigd door de Sjeiks mooie assistente Harriet (Emily Blunt), en de genadeloze woordvoerster van de Minister President (Kristin Scott Thomas), die in het plan wel een goed positief verhaal ziet om de laatste blunder van de regering te maskeren.

Wanneer het ambitieuze project tegen ieders verwachting in steeds concreter vorm begint te krijgen, lijkt dit niet alleen Alfred zijn leven, maar ook de Britse politieke relatie met het Midden Oosten te kunnen veranderen.

Wij zeggen: kijken. Dit is voor sportvissende mannen DE kans om vrouwen over de streep te trekken. Première: 3 mei. Check de trailer:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide