Vis TV baarsvissen gemist? (video)

9754
23 apr 2012

Na een weekend autoraces op RTL-7 was het afgelopen zondag 22 april weer de hoogste tijd voor Vis TV. Ed en Marco gingen deze keer op baars vissen. In Limburg en in de Maas wel te verstaan.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

En, wat blijkt Nederland dan toch mooi en wat heb je gelukkig nog veel prachtige natuur in het zuiden des lands. En…, wat kun je er heerlijk met een tasje op de rug met wat kunstaas en een lichte spinhengel vissen. Struinend langs de grindoevers blijkt het te miegelen van de baarzen en vooral baarsjes, maar ligt er ook nog een verrassing voor Marco op de loer.

Wil je weten hoe dit visavontuur afloopt, kijk dan zondag van 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 naar de 6e aflevering van Vis TV 2012.

Let op: tot en met vrijdag 25 mei is er sprake van een gesloten tijd voor assoorten voor de hengel.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De uitzendingen van de nieuwe serie zijn tot en met zondag 3 juni te zien op RTL-7, terwijl deze zender elke aflevering steeds op de eerstvolgende zaterdagmiddag om 13.00 uur herhaalt en de gehele serie ook nog eens in de periode juni tot september gedurende 12 zondagen herhaalt. En, of dat nog niet genoeg is, is inmiddels ook RTL-4 met herhalingen van Vis TV gestart. Alleen dan al om 7.00 uur ’s ochtends zodat je heel de (vis)dag nog voor je hebt.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.