Evaluatie MijnVISmaat app groot succes

6454
23 apr 2012

Afgelopen zaterdag kwamen testers uit verschillende windstreken van Nederland bijeen in Bilthoven om een testversie van de nieuwe MijnVISmaat App te evalueren.

De testevaluatie is één van de laatste stappen voor de lancering van de app, eind mei. Komende weken zal mede op basis van de evaluatie de app verder geoptimaliseerd worden. Daarnaast worden de mobiele site en de website www.mijnvismaat.nl verder afgerond. De officiële lancering vindt plaats op 26 mei, op Nationale Hengeldag.

Afgelopen weken zijn tientallen testers in het land aan de slag gegaan met de app en dit heeft veel en nuttige feedback opgeleverd. De testers, een mix van alle type sportvissers, hadden zich gedurende de aanmeldingsperiode in maart aangemeld om met een testversie van de MijnVISmaat App aan de slag te gaan. Zaterdag kwam een deel van de testers naar Bilthoven voor een evaluatie onder begeleiding van de bouwers, Crossmedia Communicatiegroep.

Redenen om de app te gebruiken waren er in overvloed. Enkele quotes:

- 'Vooral de aanvullende functies van de website, zoals je persoonlijke statistieken en de mogelijkheid om je vangsten achteraf verder te fine-tunen is superhandig'.

- 'Ik ga het zeker gebruiken, het ziet er goed uit en ik krijg echt zin om te beginnen'

- 'Het levert me een enorme tijdsbesparing op bij het registreren van mijn vangsten.'

- 'Eindelijk een echt goed vangsteregistratiesysteem. Iedereen kan dit gebruiken'

- 'Het is gewoon gaaf om op deze manier simpel en snel je vangsten te delen'

- 'Ik denk vooral dat het mezelf op termijn helpt om beter en gerichter te kunnen vissen'

- 'Vooral de statistiekenmodule op de website ziet er veelbelovend uit!'

- 'Echt fun dit, zelfs het testen was al erg leuk om te doen'

Redenen om de app NIET te gaan gebruiken waren spaarzaam: 'Als ik te druk ben met vissen, of als de kans dat mijn telefoon in het water valt erg groot is, zoals in een bellyboat'.

De bijdrage van de testers is erg waardevol. Daarvoor ontvangen alle aanwezige testers, naast reiskostenvergoeding uiteraard, een goed gevulde goodybag en een prijs van Spro.

Over MijnVISmaat

MijnVISmaat is DE manier om eenvoudig je vangsten te registreren, delen en analyseren. Wil je op de hoogte blijven over MijnVISmaat en het als eerste horen als de app beschikbaar is? Vul je e-mail adres dan alvast in op www.mijnvismaat.nl, dan houden we je automatisch op de hoogte. Of volg MijnVISmaat op Twitter (@mijnvismaat) of Facebook. Deze maand lees je in Hét Visblad ook meer over MijnVISmaat.

 

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.