Nationale Hengeldag 2012: een topdag!

6553
29 mei 2012

Bijna honderd hengelsportverenigingen zijn afgelopen zaterdag actief geweest met allerlei activiteiten en evenementen om Nationale Hengeldag tot een echte feestdag te maken. En ook het weer heeft dit jaar meegewerkt aan een geweldig begin van het nieuwe visseizoen.

Verschillende reclamevliegtuigjes hebben – onder andere boven het Pinkpop festivalterrein - iedere Nederlander laten weten dat ook hij of zij op deze speciale dag mee kan vissen!

Honderden vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de duizenden bezoekers konden deelnemen aan de vele viswedstrijden, demonstraties, workshops en festiviteiten die door heel Nederland werden georganiseerd. Ook zijn er nieuwe visvijvers en vissteigers geopend, jubilea gevierd, spelletjes gespeeld en er is gebarbecued. Maar er is natuurlijk vooral veel gevist!

Ed & Marco Tour

Ed en Marco hebben samen negen actieve hengelsportverenigingen bezocht. Mede dankzij het geweldige weer hebben onze mannen van Vis TV een topdag gehad. De sfeer was op alle locaties geweldig en er werd goed vis gevangen.
Kortom, Nationale Hengeldag 2012 was een groot succes en een geweldig feest!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.