VISplanner app beschikbaar voor Android! (video)

15513
28 jun 2012

Vanaf vandaag is de VISplanner app beschikbaar voor Android, in Google Play. Voor de AppStore wordt VISplanner zeer binnenkort verwacht.

Met de VISplanner app zie je direct op Google Maps kaart waar je met jouw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is bovendien uitgebreide viswaterinformatie beschikbaar: welke documenten heb je er nodig, zijn er aanvullende bepalingen, wie is de visrechthebbende, etc.

Hieronder de promo en enkele printscreens van de app:

 
Kies wat je wilt zien in het menu en vraag de Google Maps kaart op met alle gewenste info

 
Ook handig: met de legenda bepaal je welke voorzieningen je op kaart wilt zien. Ook satellietweergave is beschikbaar.

 
Uitgebreide informatie van wateren beschikbaar

Visvoorzieningen en visstekken

Daarnaast zie je eenvoudig waar je handige visvoorzieningen in de buurt kunt vinden, zoals trailerhellingen, visvijvers, en hengelsportzaken.

Het is ook mogelijk om als gebruiker zelf visstekken toe te voegen, inclusief foto’s, en visstekken van anderen bekijken.

Opmerkingen, tips en problemen in de app zijn van harte welkom via visplanner@sportvisserijnederland.nl. Graag voorzien van specificaties van het toestel, de software en eventuele foutuitleg.

Ook handig: je kunt direct inloggen met je inloggegevens van MijnVISmaat. Check de app direct; download 'm nu!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.