Op het Stekkie Plein moet je zijn!

5118
07 aug 2012

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus wordt aan het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden het Wereldkampioenschap Sportvissen voor Vrouwen gehouden. Daaraan doen 15 landen mee en onze landgenote en regerend Wereldkampioene Ingeborg Audenaerd en vijf teamgenoten zijn ook van de partij.

Natuurlijk ben je van harte welkom om de wedstrijden bij te wonen en de Nederlandse ‘meiden’ aan te moedigen. Kijken naar topvissers is namelijk heel leerzaam als je zelf net pas begint met vissen. Dus, trek je oranje T-shirt aan, neem je vlag mee en geef vooral je oren en ogen goed de kost!

Ed en Marco zijn er ook!

Maar, behalve dat WK is er bij het parkoers ook nog eens een groot grasveld met daarop een hartstikke leuk Stekkie-Plein. En, het is helemaal gratis! Er is daar van alles te doen zoals een tuigje maken, werpen met een werphengel op een werpbaan en een heuse drilsimulator. Die machine laat je zweten alsof je met een echte vis aan het knokken bent. Verder zijn er allerlei demonstraties, spellen en lezingen en… ook Ed en Marco van Vis TV zijn er. Die kun je vragen om een handtekening en/of samen met hen en de bekende Vis TV-landrover op de foto gaan.

Kortom; 25 en 26 augustus… dan moet je op het Stekkie-Plein in Leeuwarden zijn!

-> Naar Stekkie.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.