Wedstrijdparcoursen WK KUST bekend

4639
02 okt 2012

Van 13 t/m 20 oktober wordt het WK Kust 2012 op de verschillende stranden van Walcheren gevist. Dit is voor de Dames het 20e en voor de Heren het 29e Wereldkampioenschap waar de beste kustvissers ter wereld acte de présence geven. Tijdens het WK wordt van alles georganiseerd langs de parcoursen, diverse strandtenten en aanliggende dorpen (bv. een Vikingendag in Zoutelande), kortom een leuke dag uit voor het hele gezin.

Waar en wanneer de dames en heren hun hengels zullen uitgooien tijdens de diverse wedstrijddagen is te lezen in het wedstrijdschema op de speciaal ingerichte pagina's voor het WK Kustvissen 2012. 

In verband met bijvoorbeeld de weersomstandigheden tijdens het WK kan van het wedstrijdschema en de diverse locaties afgeweken worden.

Klik hier voor het wedstrijdschema en plattegronden van de parcoursen.

Kijk op www.wkkustvissen.nl voor alle informatie omtrent het WK Kust, zoals nieuws, welke landen meedoen, de deelnemers van de Nederlandse Teams, uitslagen van de diverse wedstrijddagen etc..

Lees ook:
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.