Preview: VISpas 2013

17764
26 okt 2012

Dit is 'm dan: de VISpas 2013. Op dit moment worden de passen volop gedrukt. Komende maand worden ze verspreid naar alle federaties en hengelsportverenigingen en vervolgens kunnen sportvissers ze vanaf begin december in de bus verwachten.

Als eerste is dan de grote groep sportvissers aan de beurt, die aan hun vereniging een automatische incasso heeft afgegeven. Heb jij dat nog niet gedaan? Geef dit dan z.s.m. aan bij je vereniging. Vaak krijg je dan korting en je ontvangt je VISpas normaal gesproken nog vóór de jaarwisseling.

En dit is 'm uiteindelijk geworden, de VISpas 2013:

Heb jij nog geen VISpas? Koop 'm bij de hengelsportzaak bij jou in de buurt of indien mogelijk online via de website van je hengelsportvereniging.

Waar mag ik vissen?

Wil je exact weten waar je mag vissen met jouw VISpas(sen)? Check het meteen op Google Maps via VISplanner. Vul je VISpasnummer(s) in en je ziet precies waar je wel en niet mag vissen. VISplanner is ook als app beschikbaar voor iPhones en Android-toestellen. Meer info vind je op www.visplanner.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.