Komend weekend beslissende 4e Wedstrijd Topcompetitie Karper

5243
24 okt 2012

Van vrijdagmiddag 26 oktober t/m zondagmorgen 28 oktober zijn de oevers van Het Rutbeek gereserveerd voor de 40 koppels die meedoen aan de Nationale Topcompetitie Karpervissen. Deze wedstrijd is georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de Karper StudieGroep Nederland (KSN), in samenwerking met Sportvisserij Oost-Nederland en Regio Twente.

Komende vrijdag wordt iedereen om 15.00 uur verwacht bij het paviljoen van het Cable Waterskicenter Twente aan de oevers van Het Rutbeek te Enschede. Na een voorbereiding van twee uur start de wedstrijd om 18.00 uur. De wedstrijd eindigt op zondagmorgen 09:00 uur, waarna om 11:00 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het Waterskicenter.

Tijdens de eerste wedstrijd van deze Topcompetitie Karpervissen aan de Lage Vaart bij Almere hebben de deelnemers goed gevangen. De twee wedstrijden daarna (aan het Brielse Meer en het Twentekanaal) zijn echter vrijwel geen karpers gevangen. De hoop is dat er bij deze vierde en laatste wedstrijd op Het Rutbeek weer goed wordt gevangen.
Naast de kans op fraaie materiaalprijzen maken de uiteindelijke winnaars van de Topcompetitie kans op een ticket voor het officiële Wereldkampioenschap Karpervissen 2013 in Portugal.

Voor deze wedstrijd is bij hoge uitzondering ontheffing verleend voor het nachtvissen en het vissen in het gedeelte van de waterskibaan. Dit is de rest van het jaar absoluut verboden.

Sportvissers die niet aan de wedstrijd deelnemen, dienen het parcours vrij te houden, op grond van de Algemene Voorwaarden, behorend bij de VISpas Uiteraard zijn de paden rondom de plas tijdens de wedstrijd gewoon toegankelijk voor recreanten en belangstellenden.

Hét Visblad TV aanwezig!

Tijdens de wedstrijd zullen door het team van Visblad TV opnames worden gemaakt aan de oevers van Het Rutbeek.Kijk hier voor alle wedstrijden van de Nationale Topcompetitie Karper

Klik hier voor foto's van de 1e Wedstrijd van de Topcompetitie Karper

Klik hier voor de tussenstand na 3 wedstrijden

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.