Slot Nationale Topcompetitie Karper

5880
29 okt 2012

Afgelopen weekend heeft Sportvisserij Nederland en de Karper StudieGroep Nederland (KSN), in samenwerking met Sportvisserij Oost-Nederland en Regio Twente, de beheerder van Het Rutbeek afgelopen weekend de vierde en laatste wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Karpervissen in “Het Rutbeek” georganiseerd.

Mede vanwege het sterk veranderde weer met wind uit het noorden en gedurende de nachten rond de -8 graden wilden de karpers niet goed bijten. Het lukte daarom slechts 4 koppels 1 of 2 karpers ter weging aan te bieden, waaronder wel een schubkarper van ruim 28 pond.

De aanwezige deelnemers waren echter vol lof over de locatie, t.w. een mooie plas in Recreatiegebied “Het Rutbeek” bij Enschede. Men had volop de ruimte om het karpertentje en overig hengelmateriaal te installeren. De meeste deelnemers hadden zich ook goed voorbereid op de koude nachten.

Op zondagmorgen 28 oktober werd rond 11.00 uur de uitslag bekend gemaakt en konden de dagwinnaars en de drie winnende koppels na 4 wedstrijden worden gehuldigd.
Deze drie koppels, t.w. Richard van Leeuwen/Corné Zwijnenburg uit Krimpen a.d. Lek, Cor Jamin/John Sterkenburg uit Giessen en Ton van der Bruggen/Kevin Sleutjes uit Vught, krijgen de gelegenheid deel te nemen aan het officiële Wereldkampioenschap Karpervissen volgend jaar september in Portugal.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Klik hier voor foto's van de vierde wedstrijd.

 

Kijk hier voor alle wedstrijden van de Nationale Topcompetitie Karper

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.