Kerst tip: DVD VISSEN

10507
06 dec 2012

Goed nieuws voor iedereen die de spetterende sportvisdocumentaire V.I.S.S.E.N. dit voorjaar op tv heeft gemist: hij is vanaf nu op dvd te koop! Ideaal als cadeau voor de feestdagen. Of gewoon voor jezelf natuurlijk: 'voor de heb'!

De DVD (90 minuten) laat prachtige beelden van het vissen in Nederland zien. De kijker wordt getroffen door de spanning, natuur, humor en sfeer. Duidelijk wordt "wat de sportvisser beweegt". De film is een waar monument voor de Nederlandse sportvisserij. Daarnaast bevat de DVD 40 minuten aan extra's.

Kortom, puur genieten. En... Met deze dvd hoef je niemand uit je omgeving meer uit te leggen wat sportvissen nou zo leuk maakt. Je zet ze voor de buis, start de documentaire en de kijker is zeker anderhalf uur zoet – plus dat hij na het zien van de film een goed beeld van de sportvisserij heeft gekregen.

De dvd V.I.S.S.E.N. is nu voor u te koop via onze eigen webshop. Prijs: € 19,95.

-> Bestel 'm direct!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide