Hét Visblad online december (video's!)

8250
19 nov 2012

Het december nummer van Hét Visblad dat deze week bij je in de bus valt, is een speciale editie. Dit blad wordt naar alle VISpashouders verzonden en bevat een acht pagina’s tellende regio-editie van jouw hengelsportfederatie. Naast al het landelijke nieuws op sportvisgebied, krijg je deze keer dus ook nog eens een update van de laatste ontwikkelingen in jouw eigen regio. Wat niet verandert ten opzichte van een regulier Visblad, is dat er ook dit keer weer video’s zijn gemaakt voor Visblad TV.

In de eerste video gaan we op pad met Jeroen van der Boom. Behalve zanger en televisiepresentator is hij namelijk ook een verwoed sportvisser. De uitnodiging om een dagje het water op te gaan, was dan ook niet aan dovemansoren gericht. Samen met zijn vaste vismaat togen we naar het Noordzeekanaal om achter de snoekbaars aan te gaan. In de video hieronder zie je hoe Jeroen het er vanaf bracht en vertelt hij over zijn passie voor de hengelsport. Klik op de afbeelding om de video te starten.

Snoekbaarzen met Jeroen van der Boom

Verder hebben we deze maand nog twee video's. Aangezien het dit jaar voor het eerst was dat de Topcompetitie Karpervissen plaatsvond, zijn we bij de laatste wedstrijd aan het Rutbeek gaan kijken. Niet alleen om de ontknoping van deze serie van vier wedstijden mee te maken, maar ook om je een kijkje achter de schermen van de nieuwe Topcompetitietak te geven. Gerwin Gerlach, zelf een verwoed karpervisser en vanuit Sportvisserij Nederland betrokken bij de organisatie van deze wedstrijdreeks, neemt in twee onderstaande Visblad TV video's de presentatie voor zijn rekening.

Finale Topcompetitie Karpervissen

Verder staat dit Visblad natuurlijk weer bomvol met interessante artikelen. Zo blikken we uitgebreid terug op het voor Nederland bijzonder succesvol verlopen WK Kustvissen, doet Bart Debaes het 'silver dropshotten' uit de doeken, geven drie karpercracks hun visie op de karpervisserij anno 2012 en strooit Ed Stoop met zoute wintertips. Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als Zo zit dat, Visnieuws, Vismail, Vuurdoop, Wedstrijdnieuws en de Visfotostrip ook in deze editie niet.

Iedereen die een VISpas heeft, ontvangt dit nummer van Hét Visblad gratis. Om iedere maand dit fraaie magazine te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sportvisserij, sluit je heel gemakkelijk en snel een abonnement af. Je krijgt Hét Visblad voor nog geen euro per maand twaalf keer per jaar thuisbezorgd. De abonnementsprijs van € 11,95 is inclusief een leuk welkomstgeschenk. Klik hier voor een abonnement!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.