Nieuw: Visatlas Flevoland

10479
29 nov 2012

De Visatlas Flevoland geeft een compleet en actueel beeld van de aanwezigheid van zoetwatervissen in de provincie. Dit prachtige boek is vanaf vandaag (30 november) te koop in onze webshop.

Visatlas Flevoland
Flevoland telt zo’n 40 vissoorten die uitvoerig beschreven worden begeleid met prachtige fotografie van natuur, landschappen en vissen in hun natuurlijke omgeving. In deze atlas komen ook mensen aan het woord die spreken met een passie voor vissen. Het varieert van de hengelaar aan de waterkant tot de natuurbeheerder die graag visetende lepelaars in zijn natuurterrein heeft. Een boek dat lekker weg leest met veel informatie over o.a. vissoorten, natuur, het ontstaan van Flevoland, verschillende vangtuigen, aalscholvers en regelgeving, Een luxe boek voor op de koffietafel wat ook prima als cadeau kan dienen voor iedereen die in vis en natuur geïnteresseerd is.

De Visatlas Flevoland is te koop voor slechts 15 euro inclusief stekkenkaart via de webshops van sportvisserijnederland, sportvisserijoostnederland en sportvisserijmidwestnederland.

Visstekken Flevoland

In de atlas zit een kaart met visstekken in Flevoland ingevouwen. Een handige kaart die je van de nodige informatie voorziet om eens wat leuke vistrips binnen Flevoland te plannen. Deze kaart geeft een compleet en actueel beeld van de vele visstekken die Flevoland rijk is. Voor de avontuurlijk ingestelde visser die er van houd of flinke stukken te struinen zijn er natuurlijk nog veel meer mooie visstekken te ontdekken. Naast deze visstekken geeft de kaart ook hengelsportzaken, forelvisvijvers, trailerhellingen, mindervalide visplaatsen en bootverhuur weer zoals je dat op www.visplanner.nl gewend bent.
Deze kaarten zijn ook los te koop in de webshops. Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.