KIJKTIP: Karpervissen op Nickelodeon

5693
05 dec 2012

Voor in de agenda: aanstaande vrijdag om 17.20 uur is er vissen op tv. In het programma Nick Battle op de zender Nickelodeon zal er volop op karper worden gevist. Hoofdpersoon Jochem (foto) wordt daarbij met raad en daad bijgestaan door Vis TV-presentator Marco Kraal.

In het bekende programma Nick Battle neemt een BN’er het op tegen vijf kids. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Centraal in het programma staat een aantal filmpjes waarin vijf kinderen iets spannends, grappigs of sportief doen. De BN’er moet aan de hand van deze filmpjes vragen beantwoorden.

In de aflevering van aanstaande vrijdag treedt Jochem op. Jochem gaat iets spannends, grappigs én sportiefs doen, namelijk voor het eerst een karper vangen. Daarbij krijgt hij ondersteuning van VisTv presentator en karpervisser Marco Kraal.

Deze vissige Nick Battle wordt a.s. vrijdag 7 december om 17.20 uur uitgezonden. Natuurlijk op de zender Nickelodeon. Kijken dus.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide