Werpclinic met wereldkampioen Danny Moeskops en Jan Hennekam

5684
28 feb 2013

Zaterdag 9 maart organiseert Hengelsportspeciaalzaak Pets&Co de Bruijn uit Hulst, ism ZHV de Vogel, een clinic verder werpen met medewerking van Didier Laroy, Johan Teughels, Ronny de Mulder, Yves Verryckt en meervoudig wereldkampioen Danny Moeskops.

Danny zal om 10.30 in de winkel aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Ook is gelegenheid om onze nieuwste materialen uit te testen. Om 13.00 uur begint de praktische clinic casten. Naast de wereldkampioen zal er ook een van Belgisch beste vissers aanwezig zijn evenals de top van het Belgisch casten.

Let op: Dit is geen wedstrijd ver werpen, maar deze cracks zullen je werptechniek onder de loep nemen, en bijschaven, zodat ook u verder zult kunnen inwerpen en meer zult gaan vangen.

Deelname aan de werpclinic is gratis. U dient zich echter wel vooraf in te schrijven. Dit kan via onderstaand mailadres of kom langs in de winkel. U ontvangt dan de verdere specificaties en een lijst met benodigd materiaal. Deelname is op eigen risico.

Tevens zullen Jan Hennekam en Jan Stam van het Nederlandse SPRO-wedstrijdteam van 10.30 tot 17.00 uur in de winkel aanwezig zijn met hun onderlijnen en mappen. Bij hen bent u aan het juiste adres met al uw vragen over haken, lijnen en tactiek.

Bron: Pets&Co de Bruijn

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.