Ruim 16.000 Nachtvis- en Derdehengeltoestemmingen verkocht

7638
26 mrt 2013

Sinds dit jaar is het mede dankzij de federaties en De KSN mogelijk om online de Landelijke Nachtvis- en Derdehengeltoestemming te bestellen. Inmiddels zijn er ondanks het koude weer al meer dan 16.000 documenten verkocht en dat aantal loopt snel op.

Met de documenten mag je in een groot aantal wateren in heel Nederland nachtvissen en/of met drie hengels vissen. Het gaat hierbij om specifieke wateren in de Gezamenlijke Lijst van Viswateren. Zij worden gekenmerkt door de volgende symbolen:

Online bestellen, direct vissen

-> Bestel hier direct online je Nachtvis- en/of Derde hengeltoestemming. Je kunt direct betalen via iDeal of Creditcard. Je krijgt direct een Voorlopige Toestemming (ook per mail) waarmee je meteen een maand lang mag vissen. De sticker(s) worden binnen een maand automatisch opgestuurd en zijn geldig gedurende het lopende kalenderjaar. Let op: je dient al wel in bezit te zijn van een VISpas van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportvereniging.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.