Vis TV op herhaling (video)

3072
23 mei 2013

Vanaf komende zondag 26 mei gaat RTL de serie Vis TV 2013 herhalen, te beginnen bij het ijsvissen in de haven van Elburg.

Mocht je die aflevering destijds gemist hebben, dan is dit alsnog je kans om het nodige spektakel in en rond een wak in de ijsvloer te volgen. Al zijn er ongetwijfeld enthousiaste fans van Vis TV die de afleveringen graag nog een keer zien.

Ook nu gaat het om (12) wekelijkse en op zichzelf staande afleveringen en spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal. Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Bekijk hier de promo van Vis TV seizoen 2013:

Bekijk hier de promo van aflevering 1 - ijsvissen in Elburg:

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7.

Ed en Marco op MijnVISmaat

De oplettende vismaten van Ed Stoop en Marco Kraal hebben natuurlijk al lang gezien wat de heren zoal vangen. Ed en Marco zijn namelijk ook actief op MijnVISmaat, het platform (website + app) om je vangsten te registreren en delen met je vismaten. Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl, registreer je gratis en wordt vismaat van Ed en Marco!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.