Nationale Hengeldag 2013: FEEST!

5921
27 mei 2013

Een kleine honderd hengelsportverenigingen zijn afgelopen zaterdag actief geweest met allerlei activiteiten en evenementen om ook dit jaar Nationale Hengeldag tot een echte feestdag te maken. Het weer heeft opnieuw meegewerkt aan een geweldig begin van het nieuwe visseizoen.

Honderden vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de duizenden bezoekers konden deelnemen aan de vele viswedstrijden, demonstraties, workshops en festiviteiten die door heel Nederland werden georganiseerd. Ook zijn er nieuwe clubhuizen, visvijvers en vissteigers geopend, jubilea gevierd, spelletjes gespeeld en er is gebarbecued. Maar er is natuurlijk vooral veel gevist!

Ed Stoop on Tour

VisTV presentator Ed Stoop heeft vier actieve hengelsportverenigingen in het Zuidoosten van ons land bezocht. Mede dankzij het geweldige weer was de sfeer bij elke vereniging geweldig en er werd goed vis gevangen.
Kortom, Nationale Hengeldag 2013 was weer een groot succes en een geweldig feest!

Nationale hengelvangst telling

Op Nationale Hengeldag 2013 organiseerde Sportvisserij Nederland ook de eerste Nationale hengelvangst telling. De duizenden sportvissers die hun vangsten op deze dag hebben vastgelegd via MijnVISmaat (website of app), maken automatisch kans op mooie prijzen van Spro.

Heb jij je vangsten nog niet vastgelegd? Ga dan direct naar MijnVismaat!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.