Prijswinnaars Nationale Hengeldag bekend!

9676
28 mei 2013

Op zaterdag 25 mei was het Nationale Hengeldag en organiseerde Sportvisserij Nederland de Nationale hengelvangsttelling. Sportvissers die hun vangsten vastleggen via www.mijnvismaat.nl of de gratis app MijnVISmaat, maakten automatisch kans op mooie prijzen van Spro. Ze zijn bekend!

De oproep heeft voor een ware storm aan vangsten geleid op 25 mei: honderden sportvissers in het hele land registreerden hun vissen die dag en het was duidelijk te merken dat het roofvisseizoen weer was geopend. Snoek, snoekbaars en baars vormden de boventoon, maar er kwamen ook tientallen andere vissoorten voorbij.

De redactie heeft uit alle inzendingen en de duizenden foto’s tien willekeurige prijswinnaars gekozen. Zij ontvangen persoonlijk bericht maar worden hier alvast bekend gemaakt. Ook zul je enkele winnaars zien schitteren in Hét Visblad, dat eind juni verschijnt.

Hoofdprijs: 1 x volledige Spro roofvisset


De eerste prijs (een complete hengelset Henk Simonsz Screamin’ Allrounder 250 hengel + Spro Passion XTR molen + 300m Spro Snyper 0,15 mm lijn) gaat naar Matin Sultani!


Matin Sultani ving samen met zijn fans dit mooie snoekje van 40 cm. Wie het kleine niet eert… het visplezier straalt eraf!

Zijn commentaar bij zijn vangst: ‘Succes met de Nationale visdag iedereen, ik gun iedereen de prijzen! ik ga vandaag de hele dag snoeken en bij elke vangst hou ik Bewijs dat het vandaag is gevangen, vis ze allemaal!'

9 x kunstaasset van Spro

Daarnaast stelt Spro negen kunstaaspakketten beschikbaar met daarin een Rapper Jerkbait, een zak Airbody shads en een Ikiru Crank plug. Die gaat naar de volgende negen winnaars:


Deze snoekbaars van 61 cm is één van de vele mooie vissen van Krista Janssen op MijnVISmaat. Top!


Matthew Roosenburg ving een mooi snoekje van 47cm in de buurt van Papendrecht op zijn 'Clown Spro'


Imke Belder ving deze megabrasem van 67 cm op een boilie en plastic maïs.

Ben Spijker uit Leiderdorp ving in IJmuiden deze niet alledaagse harder van 60cm op de feeder met maden en casters. Bijzonder!


Mart Homan verdient met deze mooie foto van zijn nichtje met een baarsje ook een Spro kunstaasset.


Tim Jochems ving zijn pr snoekbaars van 77 cm aan de Komodo shad. Dubbel gefeliciteerd dus!


Een prachtzeelt van 58 cm voor Frank Habets op 'n Chocolat boilie, in de buurt van Wanssum


Lars Hamerpagt had een double hookup met zijn vismaat. Gezelligheid!


Paul Lenders ving in de buurt van Swartbroek deze mooie gezonde snoek van 82 cm. Daar zouden wij ook mee poseren!

Namens het hele team van MijnVISmaat: van harte gefeliciteerd allemaal! Jullie ontvangen binnenkort persoonlijk bericht. We zien jullie vangsten graag tegemoet, dus we stoppen er bij iedereen ook een fonkelnieuw MijnVISmaat meetlint bij.

Vangze!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.