Kanjers voor Karpervissers?

6232
14 jun 2013

Na de ongekende vangsten tijdens de eerste twee Topcompetitiewedstrijden Karpervissen zijn de verwachtingen hoog gespannen voor aankomend weekend (14-16 juni). In Veendam bevindt zich het parcours voor de derde editie van dit seizoen. Kunnen de deelnemers de goede prestaties van de vorige wedstrijden evenaren, of zelfs verbeteren

Borgerswold van Gemeente Veendam wordt vrijdag omgetoverd tot een wedstrijdwater om de visvingers bij af te likken. Vice voorzitter van Dé KSN, Jacques Kruller, geeft aan waarom er optimaal op karper gevist kan worden. “Elke stek is ruim bedeeld zodat er geen hengeldruk is van eventuele buren.” Voor het verloop van de wedstrijd ziet Kruller kansen op zware karpers. “Ik verwacht niet dat er zulke hoge aantallen vangsten zullen komen als in de vorige wedstrijden. Wel denk ik dat we met zwaardere vissen te maken krijgen. Er zwemmen hier karpers van boven de twintig kilo. Het peilwerk van de vissers zal doorslaggevend zijn deze wedstrijd.”

Het duo Verhofstad en Aalmoes vist een thuiswedstrijd. Kunnen de momenteel op de vierde stek bivakkerende Veendammers gebruik maken dit voordeel en zodoende de aanval openen op koplopers Nijland en Wenden? Vrijdag om 16:00 klinkt het startsignaal voor de derde Topcompetitiewedstrijd Karpervissen. Laten we duimen voor hoge vangsten en zware karpers! Voor het verloop van de wedstrijd kunt u de facebookpagina van Dé KSN raadplegen.

De Nationale Topcompetitie Karpervissen georganiseerd door Sportvisserij Nederland en De Karper Sportvisserij Nederland. De laatste wedstrijd vindt plaats in Het Rutbeek bij Enschede (18-20 oktober). Naast de WK-tickets en de bijbehorende geldprijs voor de beste drie koppels, zijn er bij iedere wedstrijd prachtige materiaalprijzen en karpervisreizen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de diverse sponsoren.

Parcours:

Klik hier voor groter parcours


Sponsors:

Lees ook:


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.