Het bewijs: sportvissen is een levensstijl (video)

5028
17 jun 2013

Afgelopen zaterdag kon je op RTL4 kijken naar Lifestyle Xperience TV, met als thema 'Vrije tijd en vakantie'. In deze uitzending was er aandacht voor 'Street Fishing'.

Het item is hier terug te zien op RTL XL (08:05) en duurt ongeveer twee minuten.

Streetfishing

Het vissen in de stad en bebouwde kom is met de komst van het streetfishing nadrukkelijk op de kaart gezet. Deze uit Japan en Amerika afkomstige manier van vissen is de laatste jaren ook in Europa in opmars en Nederland blijft daar niet bij achter. Licht bepakt, flex gekleed en mobiel vissen is het motto van deze vorm van roofvissen nieuwe stijl.

Over Lifestyle Xperience TV

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd "out of the box" denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, Iris Rulkens, Harold Verwoert en Jeroen Smits en zij laten het zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide