Specialisten verenigen zich

5353
18 jun 2013

Met nog ruim tweeënhalve maand te gaan zijn er inmiddels meer dan 70 deelnemende partijen geregistreerd voor deelname aan de Hengelsport Outdoor Fair 2013. Ondertussen wordt er door de organisatie druk gewerkt aan een attractief randprogramma.

Daarin veel ruimte voor demonstraties en voorlichting, niet alleen door de commerciële partijen en hun coryfeeën, maar ook specialistenverengingen als de KSN, SNB en VNV zijn voltallig aanwezig om te laten zien wat hun leden in huis hebben.

  

Ook HSV Groot Rotterdam is als één van de grootste en actiefste hengelsportverenigingen van ons land aanwezig met hun afdelingen ‘roofvissen’ en ‘vliegvissen’. Zij brengen een zeer interessant programma dat wordt verzorgd door hun specialisten. De bezoeker mag o.a. rekenen op leerzame clinics in vliegbinden, streetfishing en jerkbaits bouwen.


Arie van Gelder van Groot Rotterdam

In samenwerking met de Vereniging Nederlandse Vliegvissers zal HSV Groot Rotterdam tevens een doorlopend instructief programma verzorgen op de aanpalende castingbaan.

Voor meer informatie: www.vnv.nu en www.groot-rotterdam.nl

Bron: Hengelsporthuis.com

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.